Sebastiaan Bekker
Development Manager - Wehkamp
sebas
Sebastiaan Bekker over RYSST.

RYSST ondersteunt ons bij de ontwikkeling van een aantal microservices die nodig zijn voor onze website, zoals bijvoorbeeld checkout en selfservice. Deze microservices draaien in Docker en zijn na oplevering geïntegreerd in onze infrastructuur. Bij het ontwikkelen van deze services maakten zij gebruik van React.js en .Net Core.

Onze ervaring met RYSST is heel goed. We hadden verwacht dat je een studententeam veel meer moet begeleiden en meer uitleg moeten geven. We kregen echter een team dat gewoon draait en van aanpakken weet. In eerste instantie dachten we dat ze ons mee konden helpen met wat kleinere projecten, maar al snel zagen wij dat ze ons ook konden ondersteunen bij de ontwikkeling aan grotere projecten waar wij geen capaciteit voor hebben.
Zelfs zaken zoals teambuilding neemt RYSST voor zijn rekening. In het begin was het even wennen dat ze op wat andere momenten werken, maar als je dat eenmaal doorhebt gaat het heel goed. Ze zijn snel in de communicatie en die verloopt dan ook goed. We hebben na het afronden van enkele Sprints ervoor gekozen dat we op dit moment blijven samenwerken met een van de teams, zodat ze ons de rest van het jaar kunnen versterken.