Rolf de jong
Chief Information Officer - AFAS
rjo
Rolf de Jong over RYSST.

Als eerste klant van RYSST waren we erg enthousiast over hun ideeën en de energie die ze uitstralen. We hebben twee projecten door hen laten uitvoeren. De ontwikkeling van dashboard op onze projectplanning en de ontwikkeling van een visualisatietool waarmee ons applicatiemodel grafisch gepresenteerd kan worden. De technieken waarmee ze dit gedaan hebben zijn voornamelijk HTML, CSS, TypeScript en MaquetteJS. De laatste twee technieken waren nieuw voor de studenten van RYSST en hiermee hebben we ze op weg geholpen.

De communicatie verliep soepel en open en binnen de projecten kwamen de teams met frisse en vernieuwende ideeën. Wat vooral opvalt, zeker voor een jong bedrijf, is de professionele gestructureerde aanpak. Door de strakke organisatie, met daarnaast het behoud van de informele sfeer, was het een uitermate prettige samenwerking.
Ik ben benieuwd naar de ontwikkeling die RYSST nog gaat doormaken. Er is voldoende ruimte om te groeien en als het ze lukt om deze manier van werken vast te houden zal dat ook zeker gebeuren.