David Warnink
R&D Manager Benelux - Unit4
AAEAAQAAAAAAAAeHAAAAJGY0Y2I0ZjA1LWRkYzgtNGVkZS1iMzE3LTZmOTJjOWFjZGJjYg
David Warnink over RYSST.

We werken sinds enige tijd samen met RYSST in een aantal projecten. Veel projecten hebben te maken met de integratie tussen verschillende systemen. We hebben in Benelux 65 verschillende softwareproducten en we zijn bezig de koppelingen te standaardiseren zodat het voor de gebruiker steeds eenvoudiger wordt tussen verschillende Unit4-producten gegevens uit te wisselen. De technieken die hiervoor worden gebruikt, zijn redelijk breed. Het werk wordt vooral gedaan in Java en PHP, maar ook een gedeelte in C#.

Het is leuk om met mensen samen te werken die nog studeren. Ze brengen nieuwe idee├źn in en geven daarmee de bestaande teams een impuls. Daarnaast is extra capaciteit altijd welkom. Voor de studenten is het ook interessant om in een vroeg stadium kennis te maken met ons bedrijf. Als er een wederzijdse klik is, kunnen ze wellicht bij ons bedrijf beginnen na hun studie.
We benaderen de studenten daarom alsof ze onderdeel van onze eigen organisatie zijn en nodigen ze bij bedrijfsevents, zoals hackathons en developer days, dan ook elke keer uit. De samenwerking met de teams leidt tot nieuwe energie en er wordt goed werk geleverd. Er is een prima samenwerking en de communicatie verloopt goed.