Sander de Leeuw
Lead developer - Resello
09dcfb1
Sander de Leeuw over RYSST.

RYSST heeft ons geholpen met het actualiseren van libraries die we inzetten in onze gebruikersinterface, een klus waar we eerder nog geen prioriteit aan hadden gegeven. Ons platform is ontwikkeld in Python en Django, technieken die je (nog) niet vaak in het lesaanbod op scholen terugvindt. We waren positief verrast door het enthousiasme waarmee de studenten van RYSST zich op deze, voor hen nieuwe technieken hebben gestort. Om ze te laten wennen aan Python en Django, zijn we begonnen met eenvoudige opdrachten.

Naarmate de kennis van de taal en ons platform groeide, konden we ze ook meer complexe opdrachten toekennen. Ze hebben de opgeleverde producten klaargezet zoals elke andere developer binnen ons bedrijf het zou doen. Hier zijn we supertevreden over. De samenwerking was ontzettend goed! Ze stonden ook open om mee te denken over andere zaken, zoals de manier waarop wij ons Scrumproces hebben ingericht.
We zijn niet alleen blij met het werk dat ze hebben geleverd, maar ook met het feit dat we Python en Django onder de aandacht hebben gebracht bij studenten. Zo kunnen we kijken of sommige studenten mogelijk bij ons kunnen komen werken na hun afstuderen. Naast een verbetering van ons eigen systeem geeft de samenwerking met RYSST ons dus uiteindelijk ook de mogelijkheid onze eigen teams uit te breiden. We zijn supertevreden over hoe ze de opgeleverde producten hebben klaargezet.